Kahvinkeitin toimii nyt akulla! Tuoreet kahvit missä tahansa

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Japanilainen työkaluvalmistaja Makita on kehittänyt kahvinkeittimen, joka näyttää lähes siltä kuin se olisi työkalupakki tai jokin jykevä työmaalle kuuluva laite. Kannettava kahvinkeitin toimii akulla, minkä ansiosta sen voi ottaa mukaan mihin tahansa.

Makitan valmistava kahvinkeitin voi tulla tarpeeseen etenkin piknikillä, veneessä tai patikoidessa. Termarikahveissa on tunnelmaa, mutta mikään ei kuitenkaan voita tuoretta vastakeitettyä kahvia. CM501D-mallinen kahvinkeitin on valmistettu kuitenkin etenkin rakennustyömaiden työntekijöitä ajatellen.

Kahvinkeitin painaa Mashable-sivuston mukaan noin 1,5 kiloa, ja se toimii samanlaisella akulla kuin monet muutkin Makitan akkutyökalut. Yhdellä latauksella laite pystyy valmistamaan noin 5,3 mukillista kahvia. CM501D-keitin maksaa noin 90 euroa, minkä lisäksi siihen tulee ostaa erikseen vielä akku ja laturi ellei henkilö omista sellaisia jo entuudestaan.