Näin tehdään kevät lumiselle pihalle! Maalit käteen ja töihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaista sielunmaisemaa peilaava Facebook-ryhmä nimeltään Funland on julkaissut kuvan, jossa kerrotaan kokeiltavan uutta strategiaa keväisemmän tunnelman saavuttamiseksi. Lunta on muokattu maalaamalla.

Suomessa on suuret kinokset lunta, vaikka eletään jo maaliskuun loppupuolta. Aiempina vuosina samaan aikaan on saatettu jo tehdä ensimmäisiä puutarhatöitä, kun tänä vuonna maa on peittynyt paksuun lumikerrokseen. Funland-sivusto on keksinyt ratkaisun.

Facebookissa julkaistussa valokuvassa on maalattu pihatien kinoksiin tulppaaneilla koristeltu polku. Väriloisto antaa hivenen keväisempää tunnelmaa hangessa kahlaaville. Tästäpä ideaa ensi viikonlopun tekemiseksi suomalaisperheisiin. Kerroimme aiemmin lumen maalaamisestä täällä.

New strategy! Spring has arrived

Publié par Funland sur mercredi 21 mars 2018