Talvella maalataan lunta! Lapset rakastavat värikkäitä ulkoleikkejä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Terveellisesti elävissä lapsiperheissä ulkoillaan päivittäin. Talvella lapset rakastavat hangessa telmimistä ja lumesta rakentamista. Kannattaa ottaa vesivärit talvileikkeihin mukaan. Somessa on lapsiperheiden julkaisemia kuvia hauskasta talven ulkoiluharrastuksesta.

Lapset ovat ottaneet vesivärit ulkoleikkeihin mukaan. Perheet voivat maalata oman pihatiensä lisäksi lumiukkoja, lumilyhtyjä tai vaikkapa kokonaisen lumikaupungin. Kannattaa suosia vesivärejä, jotka on helppo pestä tai pyyhkiä lumella pois ulkovaatteista.

Vesivärien lisäksi voi käyttää elintarvikevärejä, jolloin ei tarvitse pelätä perheen pienempien halua maistella värjättyä lunta. Lapsille on myös hyvä kertoa, että heidän taideteoksensa eivät ole ikuisia, vaan ne häviävät lumesta sulamalla tai uuden lumen sataessa päälle. Kuvia lumimaalauksista löytyy esimerkiksi Instagramista hashtagilla #snowpainting.

https://www.instagram.com/p/BeGW6EaBWTk/