Trenssitakki on kevään ykköstrendi – nämä kuosit katseenvangitsijoina

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kevät on kevyempien takkien ja kirkkaampien värien aikaa. Nyt on listattu trenssitakkeja, jotka ova muotiasiantuntijoiden mukaan tämän kevään halutuimpia ja samalla myös näyttävimpiä.

Unohda mustat ja murretuilla sävyillä varustetut takit, sillä kevät 2018 tuo kaduille värikkäitä ja printtikuoseilla varustettuja trenssitakkeja. PureWow’n muotiasiantuntijoiden mukaan kukkakuviot ja muut printit ovat tyylin etunenässä. Myös trenssitakkien tekstuurille on annettu enemmän arvoa, kun materiaali voi vaihdella pitsisestä pinnasta jopa PVC-muoviin.

Värit ovat kirkkaat ja näkyvät. Takeissa on myös paljon yksityiskohtia, kuten paksuja vöitä, röyhelöitä tai suurikokoisia nappeja. Kevään takkimuodin muistisääntönä on erikoisuus ja yllättävyys. Mikäli ei halua ostaa uutta trenssitakkia kaapissa olevan vaatekappaleen tilalle, voi vanhan takin värjätä tai vaihtoehtoisesti koristella uudelleen brodeerauksien avulla.

New BURBERRY PRORSUM Silver + Gunmetal + Black Brocafe Belted Trench Jacket, just in my 1stDibs Shop! (Size 8) DM me for details / Paypal info, or click on link in bio ⬆️ ^ https://www.1stdibs.com/fashion/clothing/jackets/burberry-prorsum-size-8-silver-gunmetal-black-belted-brocade-trench-jacket-coat/id-v_3959231/ ^ #burberry #burberryprorsum #burberryjacket #burberrytrench #burberrytrenchcoat #burberrytrenchjacket #burberrycoat #burberryprorsumtrench #burberryprorsumjacket #trench #trenchcoat #trenchjacket #silvertrenchcoat #1stdibs #1stdibsdealer #burberryrunway #fashion #fashionblogger #instagood #silver #shopmycloset #style #styleblogger #fashionista #chic #amermanthe1st #brentamerman #brentedward #brentedwardvintage @brentedwardvintage @1stdibs @babescanlon @burberry

A post shared by brent edward (@brentedwardvintage) on