Tyyligurun kolme vinkkiä morsiamelle: ”Näin näytät kauniilta koko päivän!”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Hääpukuihin keskittyvässä Tahdon morsiuspuvun! -ohjelmassa esiintyvä tyyliasiantuntija George Kotsiopoulos on nyt jakanut kolme vinkkiä elämänsä suurimpaan päivään valmistautuville hääpareille. Ensimmäiseksi hän kehoittaa avioon astuvia rentoutumaan.

Hääpäivää ei kannata käyttää hermoiluun, vaan siitä on järkevää nauttia levollisella mielellä aamusta iltaan. Päivä on ainutlaatuinen, joten miksi kannattaa käyttää sitä hermoiluun. Rauhallisella mielellä oleva morsian näyttää varmasti kiukkuista versiota kauniimmalta.

Toinen tulkonäköön liittyvä asia on ryhti, joka tulee pitää kauniina koko päivän ajan. Ryhti saa puvun loistamaan ja näyttämään paremmalta. Tärkeintä on kuitenkin elää hetkessä ja nauttia nopeasti ohi menevästä päivästä.