Mitä ihmettä? Kala jahtasi yllättäen koiraa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia todisteita siitä, että luonnossa eri eläinlajienkin edustajat pystyvät luomaan keskenään epätavallisia ystävyyssuhteita. Toisinaan eri eläinlajit ottavat myös yhteen ja haastavat toisiaan vaikka ne eivät olisikaan toistensa vihollisia.

Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa kala alkaa haastamaan koiraa taisteluun. YouTube-videolla nähdään miten koira on kiinnostunut kalasta ja yrittää välillä seurata sitä, mutta yllättäin kala kääntyykin ympäri ja lähtee jahtaamaan koiraa.

Todella sinnikäs kala ei ajatellut päätyä koiran leikkikaluksi. Pois uimisen sijaan se päätti kuitenkin pitää puoliaan ja suojella omaa reviiriään hyökkäämällä yllättäin koiran kimppuun. Koira näyttää hyvin hämmentyneeltä kun kala alkaakin välillä jahtaamaan sitä takaisin.