Kymmenen miehiin liittyvää myyttiä murrettiin – älä usko yleistyksiä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta. Toisin sanoen eri sukupuolten väliset ominaisuudet ovat kuin eri planeetoilta. Nyt on paljastettu miehiin kohdistuvia olettamuksia, jotka eivät pidä paikkaansa.

Sanotaan, että miehet eivät ole tunteellisia. Väittämä on puppua, sillä miehilläkin on tunteet, mutta niiden ulostuonti saattaa olla hyvin eri tasolla vuolaasti tunteitaan esittäviin naisiin verrattuna. Miehet eivät myöskään ajattele pelkästään seksiä, vaikka se onkin luonnostaan usein heidän mielessään. Nykyajan uroksilla on myös itsetuntoa ja tunneälyä sen verran, että he eivät koe menestyviä naisia uhkana heille itselleen.

Osa naisista kuvittelee, että miehet ovat kiinnostuneita vain naisten ulkonäöstä. Tämäkään väite ei pidä paikkaansa, sillä kaksilahkeinen on usein aidon kiinnostunut neitokaisen persoonallisuudesta. Miehet voivat olla yhtä epävarmoja seksin suhteen kuin naiset, eikä heidän kiihottumisensa johda aina automaattisesti erektioon. On myös täysin normaalia, että mies ei aina laukea seksin aikana. Tällöin kannattaa muistaa, että kumppanissa ei ole välttämättä mitään vikaa.

Naisten kuulee välillä sanovan, että miehet ovat sikoja. Hameväen ei kuitenkaan kannata tehdä yleistyksiä muutaman öykkärin perusteella, koska suurin osa miehistä on empaattisia ja sympaattisia. Lisäksi miehet katsovat aikuisviihdettä usein siitäkin huolimatta, että heidän parisuhteensa olisi maailman onnellisin. Se yksinkertaisesti kuuluu osaksi heidän elämäänsä. Miehistä on myös mahdollista saada pelkästään hyvä ystävä, eikä heidän kanssaan muodostetun suhteen ole aina pakko johtaa seurusteluun.

Lähde: Popsugar