Näin irrotat heiluvan hampaan – leikkipyssyllä merkittävä rooli

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lasten maitohampaat alkavat heilua yleensä 5–6-vuotiaana. Osa vanhemmista antaa lapsilleen syötäväksi esimerkiksi omenoita tai toffeeta, jotta heiluva hammas lähtisi irti. Toisaalta heiluvan maitohampaan voi irroittaa lelun avulla.

Facebookiin on nyt ladattu video, jolla nähdään Nerf-leikkipyssyjen kanssa maitohampaitaan irrottavia lapsia. Tenavat ovat kiinnittäneet Nerfin ammuksen langalla heiluvaan hampaaseen. Sen jälkeen he laukaisevat leikkiaseen ja hammas irtoaa ammuksen mukana.

Useimmissa tapauksissa lapset jäävät hämmästyneinä ronklaamaan maitohampaan suuhun jättämää aukkoa. Nopea kiskaisu harvoin sattuu ja lapset saavat pian tilalle uuden ja pysyvämmän osan purukalustoon. Lelun avulla hampaan irrottamisesta tulee hauskempaa, ja samalla he saavat annettua lahjan hammaskeijulle.

Teeth vs Nerf Guns

Brilliant idea! 🤣

Publié par LOL Therapy sur samedi 23 décembre 2017