Ihon hyvinvointi parantuu C-vitamiinilla – seerumia kasvoille ja ongelmakohtiin

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Rapakon takana Yhdysvalloissa kohistaan parhaillaan C-vitamiiniseerumien takia. Naiset ovat ryhtyneet santsaamaan kosmetiikkakokoelmiinsa voiteita ja tuotteita, jotka antavat iholle oman C-vitamiinipiristysruiskeen. Seerumeilla on väitetty olevan lukuisia etuja.

C-vitamiiniseerumeiden ja -voiteiden on kerrottu sopivat erityisesti ongelmaihosta kärsiville. Tuotteiden kerrotaan supistavan ihohuokosia ja tasoittavan esimerkiksi talineritystä. Toki C-vitamiinia tulee edelleen nauttia myös ravinnossa, mutta kasvojenhoitoon tarkoitetut kosmetiikkatuotteet edistävät ihon hyvinvointia. Ne tasoittavat ja saavat näyttämään kuulaammalta, PureWow vakuuttaa.

C-vitamiiniseerumeita levitetään iholle tasaisin ja pyörivin liikkein, mikä omalta osalta edistää kasvojen hyvinvointia. PureWow:n mukaan C-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa ja parantaa. Sen avulla voi taistella muun muassa ikääntymisen merkkejä vastaan ja parantaa kollageenituotantoa. Säännöllinen C-vitamiiniseerumin käyttö parantaa lopputuloksia.

https://www.instagram.com/p/BgqwDtyAPwl/?tagged=heathyskin