Ihon hyvinvointi parantuu C-vitamiinilla – seerumia kasvoille ja ongelmakohtiin

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Rapakon takana Yhdysvalloissa kohistaan parhaillaan C-vitamiiniseerumien takia. Naiset ovat ryhtyneet santsaamaan kosmetiikkakokoelmiinsa voiteita ja tuotteita, jotka antavat iholle oman C-vitamiinipiristysruiskeen. Seerumeilla on väitetty olevan lukuisia etuja.

C-vitamiiniseerumeiden ja -voiteiden on kerrottu sopivat erityisesti ongelmaihosta kärsiville. Tuotteiden kerrotaan supistavan ihohuokosia ja tasoittavan esimerkiksi talineritystä. Toki C-vitamiinia tulee edelleen nauttia myös ravinnossa, mutta kasvojenhoitoon tarkoitetut kosmetiikkatuotteet edistävät ihon hyvinvointia. Ne tasoittavat ja saavat näyttämään kuulaammalta, PureWow vakuuttaa.

C-vitamiiniseerumeita levitetään iholle tasaisin ja pyörivin liikkein, mikä omalta osalta edistää kasvojen hyvinvointia. PureWow:n mukaan C-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa ja parantaa. Sen avulla voi taistella muun muassa ikääntymisen merkkejä vastaan ja parantaa kollageenituotantoa. Säännöllinen C-vitamiiniseerumin käyttö parantaa lopputuloksia.

AMIRA ORGANIC ARGAN PLUS C+ อาร์แกนออยล์ผสมวิตามินซี 2.9% ซึ่งพิมพ์และพี่พลอยได้นำวิตามินซีที่สามารถละลายได้น้ำมัน มาผสมผสานกับอาร์แกนออยล์เกรดพรีเมี่ยมจากประเทศโมร๊อคโค ที่จะช่วยซ่อมแซมและฟื้นฟูผิวของเราที่เสียหายให้กลับมาแข็งแรง ด้วยกรดไขมันธรรมชาติอย่างโอเมก้า 3,6,9 และวิตามินอีที่คอยเรียกความชุ่มชื้นของผิวให้กลับมาสมดุล พร้อมวิตามินซีจะช่วยให้ผิวกระจ่างใส ลดการเกิดกระฝ้า และช่วยเพิ่มประสิทธิภาพของกันแดดให้ผลดีดียิ่งขึ้น เรียกได้ว่าออกจากบ้านไม่ต้องกลัวแดดกันเลยทีเดียวเลยค่า อีกอย่างเรายังเติม สารสกัดจากใบมิ้นเข้าไปอีก 0.1% คอยช่วยฆ่าเชื่อให้กับผิว ทำให้สิวแห้งไวอีกด้วยค่า . . #amirapopupstore #ecotopia #heathyskin #amiraarganoil #arganoilthailand #organicskincare #organicarganoil #howtoperfect #naturalskincare #skincareroutine #kbeauty #koreabeauty #nature #faceoil #sensitiveskin #naturalskincare #ใช้ดีบอกต่อ #บอกต่อ #ถูกและดี #อาร์แกนออยล์ #스킨케어 #아르간오일 #천연오일 #moroccanoilsalon

A post shared by AMIRA_THAILAND (@amira_thailand) on