Isoisä testasi Snapchat-filttereitä – hulvaton lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teknologia on kehittynyt niin huimaa vauhtia ja kehittyy edelleen, että sen perässä on vaikeaa välillä nuortenkin pysyä. Vanhusten kohdalla se on kuitenkin entistä vaikeampaa. Nyt videolla nähdään hupaisa tilanne, jossa isoisä pääsee testaamaan Snapchat-filttereitä.

Tastefully Offensive -sivusto on jakanut hauskan videon, jossa Etelä-Carolinassa asuva 92-vuotias isoisä pääsi kokeilemaan erilaisia Snapchatista tuttuja filttereitä. Rebecca Bell on kuvannut puhelimellaan hauskat reaktiot, jotka hänen isoisänsä sai nähdessään hänen omat kasvonsa puhelimesta eri näköisinä.

Isoisä huvittui nähdessään itsensä melko erikoisella hiustyylillä, mummona, maaoravana ja koirana. Lapsenlapsi ei pystynyt pidättelemään nauruaan vieressä kun isoisä kommentoi hauskasti eri filttereitä.