Kevin Federline väitti olevansa rahaton – heitteli seteleitä strippiklubilla!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Britney Spearsin entinen aviomies Kevin Federline pyysi äsken korotusta 20.000 dollarin suuruiseen elatusapuun, koska ei pysty kertomansa mukaan tarjoamaan pariskunnan lapsille tarpeeksi luksustyylistä elämää. Nyt mies on juhlinut syntymäpäiviään strippiklubilla Las Vegasissa.

Kevin Federline juhli vaimonsa Victoria Princen kanssa äskettäin Las Vegasissa sijaitsevassa Crazy Horse 3 Gentlemen’s Clubilla. Mies nautti syntymäpäiväjuhlista VIP-alueen antimia hyödyntäen ja DJ-taitojaan ravintolan äänentoistojärjestelmän parissa esitellen. Ravintolan julkaisemien valokuvien perusteella miehellä oli ainakin syntymäpäivinään rahaa riittämiin.

Britney Spearsilla ja Kevin Federlinella on kaksi yhteistä lasta, 11-vuotias Jayden ja 12-vuotias Sean. Kevin Federline on neuvotellut elatusavun nostamista, koska nykyinen 20.000 dollarin suuruinen kuukausittaismaksu ei riitä hänelle. Kevin Federline on poikien lähivanhempi.