Suomalaiselle valokuvaajalle EM-kultaa – tässä upeat kilpailuteokset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hämeenlinnalainen valokuvaaja Mikaela Holmberg on menestynyt upeasti arvostetussa European Professional Photographer of the Year 2018 -kilpailussa. Hän voitti Illustrative & Digital art-sarjan ja sijoittui kokonaiskilpailussa toiseksi. Lisäksi Holmberg oli muotikuvasarjan kahdeksas.

Mikaela Holmberg

Kyseessä on Federation of Professional Photographers -kattojärjestön järjestämä vuosittainen valokuvaajien EM-kilpailu. Tänä vuonna kilpailuun osallistui yhteensä peräti 2.000 teosta 25 eri maasta, ja palkintogaala järjestettiin Irlannin Brayssa. Holmberg osallistui kilpailuun nyt toista kertaa.

Mikaela Holmberg on 36-vuotias muotokuvaaja, joka on kuvannut muotokuvia työkseen lähes 14 vuotta. Kuluva vuosi on hänelle juhlavuosi, sillä hän on toiminut 10 vuotta yrittäjänä Hämeenlinnassa. Holmberg on menestynyt aiemmin myös Suomessa, sillä hänet valittiin taannoin vuoden 2011 Vuoden Muotokuvaajaksi.

Mikaela Holmberg
Mikaela Holmberg
Mikaela Holmberg