Jennifer Lawrence juhli kuin seireeni – miesten päiväuni näyttää tältä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nälkäpeli-elokuvista tuttu näyttelijätär Jennifer Lawrence näyttelee pääosaa uudessa Red Sparrow -nimisessä toimintaelokuvassa. Hollywoodin parhaiten tienaavien naisnäyttelijöiden listalle vuosien ajan noussut tähti on jo pitkään toivonut näyttelijäntyöstä taukoa, jollaisen hän on viimein saamassa.

Vielä viimeisiä virallisia edustustilaisuuksiaan ennen tauolle jäämistään tekevä Jennifer nähdään nyt poseeraamassa kimaltelevan kauniissa hopeanhohtoisessa iltapuvussa.

27-vuotias Oscar-voittaja Jennifer Lawrence on jo pitkään työskennellyt jaksamisensa äärirajoilla, mikä on saanut hänen ystävänsäkin huolestumaan naisen hyvinvoinnista. Lawrence on jäämässä vuoden tauolle, jonka aikana hän haluaa työskennellä aktivismin ja nuorten parissa. Hän haluaa saada nuoret kiinnostuneiksi politiikasta ja osallistumaan paikkakuntiensa päätöksentekoon.

Splash
Splash
Splash