Kevään meikkitrendi: Superkiiltävät silmäluomet

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Huippusuunnittelijat ovat jo vuosikausien ajan kävelyttänyt catwalkeille malleja, joiden silmämeikki kiiltää katsomoiden takariviin saakka. Nyt on trendikästä sipaista silmäluomille huulikiiltoa muistuttavaa meikkiä tai vaseliinia.

Silmäluomet ovat muotitietoisten meikkaajien mukaan nyt kiiltävät ja voidemaiset. Silmäluomet saa hehkumaan kiiltävinä nestemäisiä kiiltotuotteita käyttäen tai suosimalla tavallista vaseliinia meikin päällä. Pääasia on, että tyyli näyttää siltä, että se olisi viimeistelty mahdollisimman kiiltäväksi.

Sosiaalisesta mediasta löytää runsaasti kuvia ja meikkausvinkkejä kiiltävien luomien meikkaamiseen. Silmäluomien kiilto voi olla nudemaista tai peräti kirkkaanpunaista. Uniikki lopputulos sopii itsevarmoille persoonille.

✨✨Effort Less ✨✨ Glossed, Nude lids and vamped lips Designed using Colofix in ✨Exposed✨ ✨Tribe✨ and ✨Deisel✨ glaze all from Danessa Myricks Beauty . Makeup: @Danessa_Myricks Photo: @Danessa_Myricks Model: @iamtuesdayrosex Hair: @janelasealysmith . Products used: Skin: Vision Cream Cover N4, N6 & N9 Evolution Powder 1 & 2 Prism FX Hydrating Lotion . Eyes Colorfix in “Exposed” Colorfix in “Kelidescope Glaze” Enlight Halo powder in “Ice” . Lips Colorfix in “Tribe” topped with Diesel Glaze. . Glow: Enlight Halo powder in “Ice” . Brows: @benefitcosmetics ready set brow & precisely my brow pencil in shades 3 & 4 . Tools: @cozzette brushes💜 @lindahallberg “the sponge”

A post shared by Danessa Myricks Beauty (@danessa_myricks) on

#glossy #glossyeyes #makeup #makeuptrends 👁️👅👁️

A post shared by keep it glowing (@keepitglowingblog) on