Vauva leikki ison pytonkäärmeen kanssa – näky saa monet hermostumaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useampien vanhempien pahin painajainen toteutuisi jos he näkisivät oman pienen vauvansa ison pytonkäärmeen ympäröimänä. Tällainen näky on kuitenkin eräässä perheessä täysin arkipäivää, koska lapset ovat tottuneet heidän suureen lemmikkimatelijaansa.

Barcroft TV -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään miten kolmen lapsen isä Jamie antaa hänen pienen Alyssa-tyttärensä leikkiä melko suuren Nay-Nay -nimisen pytonin kanssa. Hieman yli vuoden ikäinen Alyssa ei pelkää kymmenenvuotiasta käärmettä lainkaan, eikä siihen ole isän mukaan syytäkään.

Tottunut käärmeen käsittelijä Jamie on luottavainen sen suhteen, että Nay-Naysta ei ole hänen lapsilleen mitään vaaraa. Miehen mielestä käärmeillä on vain aivan turhaan liian huono maine ihmisten keskuudessa, mikä aiheuttaa ihmisissä aiheetonta pelkoa käärmeitä kohtaan.