Vuohi nauttii harjaamisesta – voisiko ilme olla enää onnellisempi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ihmiset rentoutuvat ja saavat stressitasonsa laskemaan katsellessaan verkosta videoita, joiden päätähtinä nähdään esimerkiksi kissoja, koiria tai pieniä kilejä. Nyt suloisella videolla nähdään miten vuohi nauttii kun omistaja pitää siitä huolta.

Unilad-sivusto on julkaissut todella hellyttävän videon vuohesta, joka nauttii siitä kun sen turkkia harjataan. Kaikille eläimille turkin hoitaminen ja harjaaminen eivät ole lainkaan nautinnollisia kokemuksia, mutta tämä vuohi pitää kuitenkin hymyillen silmiään kiinni omistajan harjatessa sitä.

Tämän ihastuttavan videon katsominen ei voi olla saamatta hymyä kaartumaan katsojankin huulille. Vuohi näyttää niin tyytyväiseltä omaan elämäänsä kun sen turkkia harjataan, että se ei varmasti haluaisi missään muualla ollakaan.

Goat Getting Hair Brushed

How I feel when someone plays with my hair 😂

Publié par UNILAD sur jeudi 22 mars 2018