Ariana Grande palasi viimein julkisuuteen – vietti puoli vuotta hiljaiseloa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

24-vuotias poptähti Ariana Grande julkaisi My Everything -nimisen albumin vuonna 2014, ja siitä saakka hän on ollut Yhdysvaltojen kuumimpien poptähtien joukossa. Kuten monet kollegat, myös Ariana on musiikin lisäksi julkaissut oheistuotteita, jotka ovat tuottaneet hänelle yli 150 miljoonaa dollaria.

Nuori supertähti on viettänyt hieman aikaa median valokeilan ulkopuolella. Nainen on viimeksi 1. tammikuuta päivittänyt Instagram-kanavaansa videolla, johon hän kirjoitti vain mystisesti: ”Nähdään ensi vuonna”. Julkisesti nainen on näyttäytynyt viimeksi puoli vuotta sitten, mutta nyt hän osallistui poikaystävänsä Mac Millerin kanssa Madonnan järjestämiin Oscar-juhliin.

Ariana Grande näytti todella kauniilta mustassa pikkumekossaan ja vaaleissa pitkissä hiuksissaan poikaystävänsä käsipuolessa näyttäytyessään viimein julkisesti. Viime kuussa Ariana Grande perui esiintymisensä 2018 BRIT Awards -gaalassa sairauden vuoksi, mutta ei ole kommentoinut Daily Mail -sivuston mukaan hiljaiseloaan millään tavalla.

I love Ariana’s dress 😍

A post shared by @ arianasgrandeupdates on

I love them 💛

A post shared by @ arianasgrandeupdates on