Khloe Kardashian biletti vatsa pystyssä – tätä bilelookia harvoin näkee!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja bisnesnainen Khloe Kardashian odottaa hänen koripalloilijamiehensä Tristan Thompsonin kanssa heidän esikoistaan. Tyttöä odottava Khloe julkaisi itsestään viime viikolla upean kuvan, jossa hän esittelee hänen raskausvatsaansa viimeisillään. Äskettäin hän ehti raskaudesta huolimatta matkoille ja juhlimaan.

Khloe uskaltautui vielä aivan viimeisillä hetkillä matkustamaan, sillä hänet kuvattiin siskojensa Kimin ja Kourtneyn kanssa menossa illalliselle Japanin Tokiossa. Raskaana olevan neitokaisen asuvalinta oli vähintäänkin yllättävä, sillä hän suorastaa sädehti sinisävyisessä kimaltelevassa asussaan.

Khloen laskettuun aikaan on E! News -sivuston mukaan enää reilu viikko aikaa. Nainen on julkaissut viime aikoina melko usein kuvia, joissa on vaaleanpunaisia ruusuja. Kuvien perusteella moni onkin päätellyt, että tyttövauvan nimeksi olisi tulossa Rose.

Splash
Splash
Splash