Kissasta löytyi twerkkausnappula – näin kävi kun siitä painettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twerkkaaminen on tanssilajina todella huomiota herättävää takapuolen heiluttamista, joka ei yleensä jää lähettyvillä olevilta ihmisiltä huomaamatta. Tällä kerralla eräs kissan omistaja sai huvittua huomatessaan, että hänen lemmikiltään löytyy twerkkausnappula.

LADBible-sivusto on julkaissut Facebookissa huvittavan videon, jossa kissan omistaja painaa kissaa sormella hännän yläpuolelta. Kissa alkaa välittömästi heiluttamaan takapuoltaan ylös ja alas aivan kuin omistaja olisi löytänyt lemmikkinsä salaisen twerkkausnapin.

Aiemmin hauskalla videolla nähtiin huvittava tilanne, jossa kiimainen koira nylkytti ilmaa kävellessään, mikä sai liikehdinnän näyttämään aivan twerkkaamiselta. Tässä tapauksessa nähtävä kissa on kuitenkin vielä korkeamman asteen twerkkausmestari onnistuessaan takapuolen heiluttamisessa myös makuuasennosta.

https://www.facebook.com/LADbible/videos/4531810036866151/