Kissaparka! Lemmikki virui kolme päivää sähkötolpassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Toisinaan vitsaillaan palomiesten joutuvan pelastamaan puuhun tai muihin korkeisiin paikkoihin jumiin jääneitä kissoja. Nyt Yhdysvaltojen Arizonassa on pelastettu kissa, joka keikkui kolme päivää sähkötolpan nokassa.

Phoenixin naapurustossa kiinnitettiin huomiota kissaan, joka oli ollut sähkötolpan päällä kolme päivää. Kissa oli tuttu eläin koko naapurustolle, sillä se vaelteli kaduilla päivisin. Se kuitenkin palasi aina kotiinsa, mutta sähkötolppaan kiipeäminen oli koitua kissan kohtaloksi.

Kolme päivää korkeuksissa ollut kissa aiheutti lukuisia puhelinsoittoja ABC15 Arizona -televisiokanavalle ja paikalliselle palolaitokselle. Eräs naapurustossa asuva mies kuitenkin päätti pelastaa nälkäisen eläimen takaisin omistajilleen.

Cat rescued from power pole in Phoenix

A happy ending to a scary situation! A community cat was rescued by a Good Samaritan after being stuck atop a power pole in Phoenix since Friday. STORY: https://bit.ly/2ur4gRK

Publié par ABC15 Arizona sur lundi 26 mars 2018