Pelastettu kissanpentu hämmensi – ulostaa seisten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Asukas oli löytänyt hänen kotinsa pihalta pienen kissanpennun, jonka hän päätti pelastaa. Ei mennyt aikaakaan kun hän sai huomata kämppäkavereidensa kanssa, että pienellä kissalla on melko erikoisia tapoja.

Kämppäkaveri Jacie oli huomannut eräänä päivänä, että kissanpentu ulostaa melko persoonallisella tyylillä. Kissanpentu hoitaa isomman tarpeensa niin, että se seisoo kahdella takatassullaan kissanlaatikossa ja nojaa laatikon kulmaan, minkä ansiosta kissa pysyy pystyssä hoitaessaan asiansa.

Kämppäkaverin mielestä kissan tyyli oli niin huvittava, että he päättivät julkaista videon sosiaalisessa mediassa, jossa se lähti nopeasti leviämään. Moni on kuitenkin epäillyt erikoisen tyylin johtuvan siitä, että kissanlaatikkoa ei ole siistitty tarpeeksi vaan se on täynnä ulostekasoja, minkä vuoksi kissa olisi päättänyt seistä laatikossa.