Unohda häiden vieraskirja – tässä paljon paremmat ideat!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Häävieraat ovat saaneet perinteisesti kirjoittaa terveisensä hääparille vieraskirjaan. Nykyisin vieraskirjan voi korvata kekseliäämmällä tavalla, kuten tekemällä vieraiden viesteistä taulun tai pyytää juhlaväkeä ottamaan valokuvia polaroidkameralla.

Yksi hauskoista ideoista vieraskirjan korvaamiseen on ostaa askartelua varten tarkoitettu maapallo. Ihmiset voivat merkata karttapalloon terveisensä haluamaansa kohtaan. Toinen idea on tuoda juhlapaikalle pariskunnan lempikeittokirja, jonka sivujen marginaalit ovat täynnä vieraiden ihastuttavia viestejä rakkauteen liittyen. Tällöin pari näkee terveiset aina keittokirjaa käyttäessään.

Vieraiden koristeltavaksi voi myös antaa taulun aihion, johon jokainen juhlaan saapunut saa jättää oman puumerkkinsä tai viestinsä. Tällä idealla on muun muassa tehty puita, joissa ihmisten jättämät sormenjäljet ovat lehtiä. Markkinoilla on myös tyhjiä palapelin paloja, joista saa hauskan kokonaisuuden vieraiden viestien avulla. Pariskunnalle voi myös koota oman ”Tiukkojen tilanteiden käsikirjan”, jossa ihmiset antavat oman neuvonsa parisuhteen haasteista selviämiseen.

Lähde: PureWow

https://www.instagram.com/p/BghsGSiBJ33/?tagged=alternativeguestbook

https://www.instagram.com/p/BPhLIj4gV9C/?tagged=alternativeguestbook

https://www.instagram.com/p/BJm7kr7AGzA/?tagged=alternativeguestbook

https://www.instagram.com/p/BgDuajYhTKh/?tagged=alternativeguestbook

https://www.instagram.com/p/Bf3pve7B5mM/?tagged=alternativeguestbook

https://www.instagram.com/p/Bfk80wblJW0/?tagged=alternativeguestbook