Uusi Ghostbusters-peli tulossa – sama periaate kuin Pokemon Gossa

Digi · Terhi Piiroinen

Ihmiset voivat pian metsästää kummituksia ja aaveita älypuhelimillaan. Sony Pictures Entertainmentin kehittämä Ghostbusters World on mobiilipeli, joka perustuu lisättyyn todellisuuteen. Kevään aikana julkaistavasta pelistä ennustetaan jättihittiä Pokemon Gon tapaan.

Ghostbusters World julkaistaan samanaikaisesti sekä Applen iOS että Android-laitteille. Haamujengiläisenä pääsee jahtaamaan kaikkia tuttuja kummituksia, joita on nähty vuosien varrella Ghostbusters-elokuvissa, sarjakuvissa ja televisiosarjoissa. Pelin avulla saadaan ihmiset liikkeelle hauskan tekemisen parissa.

Muutama vuosi sitten julkaistu Pokemon Go nousi hetkessä koko maailman suosituimmaksi mobiilipeliksi. Lisätyn todellisuuden mobiilipelit tulevat lisääntymään tulevaisuudessa, sillä kaikilla on omistuksessaan graafiset elementit mahdollistavat älypuhelimet. Ghostbusters Worldin tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä kerrottu.