Nyt perutaan keikkoja! Jari Sillanpään huumekohulla kalliit seuraukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Jari Sillanpää on ollut viime kuukausina otsikoissa huumekohun myötä. Hän jäi syyskuussa kiinni kovien huumeiden vaikutuksen alaisena ajamisesta ja viime lauantaina hänet pidätettiin Helsinki-Vantaan lentokentällä. Laulajan matkatavaroista löytyi koviin huumeisiin lukeutuvaa metamfetamiinia.

Solar Sound Festival 2016, Kuva: Royal Photo, Jarkko Laine

Huumesekoilun saama yllättävä jatko-osa on saanut keikkajärjestäjät toimimaan, sillä esimerkiksi pitkän keikkatauon jälkeen kiertueen avauskeikaksi kaavailtu esiintyminen Rukalla järjestettävässä Ruka Ski Pride 2018 -tapahtumassa on peruttu. Koillissanomien mukaan Scan­dic Ru­ka­ho­vi perustelee keikan peruuttamista nollatoleranssilla huumeisiin.

Jari Sillanpää myönsi asianajajansa välityksellä hankkineensa viime vuosina yhteensä 110 grammaa metamfetamiinia, jota hän on oman käyttönsä lisäksi tarjonnut myös ystävilleen. Lisäksi huumetta oli hänellä mukana myös Thaimaassa, jossa siitä olisi langetettu pitkä vankeustuomio maan pahamaineisissa vankiloissa.