Mies oli vessassa isolla hädällä – vieras poika ryömi oven alta juttelemaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lukittu vessan ovi on merkki siitä, että vessa on varattu ja siellä oleva ihminen haluaa yksityisyyttä toimitustensa ajaksi. Eräs pikkupoika ei kuitenkaan välittänyt kiinni olevasta ovesta, koska hän huomasi mahtuvansa sen ali vessakoppiin sisälle.

Andrew-niminen mies on pitänyt töissään tauon ja mennyt vessaan toimittamaan isompaa hätäänsä. Yllättäin pieni poika alkoi kurkistelemaan vessan oven alta ja kysyi miehen nimeä. Mies yritti saada poikaa etsimään hänen äitiään, mutta poika päätti kuitenkin ryömiä oven alta vessakopin sisälle.

Poika jutusteli miehen kanssa hetken ja kertoi, että hän olisi tarvinnut jonkun nostamaan häntä lavuaarin luokse, että hän voisi pestä kätensä. Lopulta poika jätti miehen asioilleen poistumalla oven kautta. Hän muisti vielä kehottaa miestä lukitsemaan vessan oven.