Näyttelijäkaunotar katosi Hollywoodissa – nyt poliisi löysi ruumiin kaukaa kotoa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Näyttelijä ja malli Adea Shabani katosi helmikuussa oudoissa olosuhteissa. Nyt poliisit uskovat löytäneensä naisen ruumiin Pohjois-Kaliforniasta. Ruumis löydettiin BBC:n mukaan haudattuna Spencervillen luonnopuistosta noin 645 kilometrin päästä Shabanin kotoa.

– Tässä vaiheessa uskomme ruumiin kuuluvan Adea Shabanille. Emme voi kuitenkaan sanoa sitä vielä varmaksi jäänteiden kunnon vuoksi, poliisin tiedottaja paljasti.

Poliisi tutkii tapausta murhana. Viranomaiset tutkivat parhaillaan, liittyikö naisen poikaystävä hänen kuolemaansa. Shabanin poikaystävä, 33-vuotias Christoph Spotz, kuoli 22. maaliskuuta ammuttuaan itsensä yhteenotossa viranomaisten kanssa.

Makedoniasta kotoisin oleva Adea Shabani muutti Yhdysvaltoihin opiskellakseen näyttelijäksi. Katoamisen jälkeen hänen äitinsä muutti Los Angelesiin auttaakseen poliisia tutkimuksissa, ja palkkasi myös yksityisetsivän etsimään tytärtään.

 

****************UPDATE 03/27/2018 – 1237 Hours************************At 8AM this morning, our detectives, LAPD…

Publié par Nevada County Sheriff's Office sur mardi 27 mars 2018