Miehille kivulias yllätys vauvakutsuilla – voivat kokea synnytyksen tuskan

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet voivat vain kuvitella miltä synnyttäminen tuntuu, mutta he eivät koskaan saa todellisuudessa tietää millaisia kipuja nainen joutuu kokemaan synnyttäessään uuden elämän. Eräs tuleva isä joutui kuitenkin vauvakutsuilla kokeilemaan millaisia synnytyskivut ovat.

Huvittavalla videolla nähdään miten ystävät laittavat tulevan perheenisän kokemaan miltä synnytyskivut tuntuvat. Laite ei pysty tietenkään kokonaan toisintamaan synnytyksen kaikkia tuntemuksia, mutta se saa kuitenkin miehen alavatsan lihakset kokemaan samankaltaisia kipuja kuin supistuksissa.

Laitteen avulla miehelle annetaan supistuksia, jotka aloitetaan aluksi lievemmistä supistuksista. Mies pyytää jo heti alkutaipaleella itselleen puudutuspiikkiä, mutta sitä hän ei luonnollisesti tule saamaan. Mies nauraa urheasti kokeilun aikana, mutta näyttää kuitenkin olevan todellisissa kivuissa kun sipustukset voimistuvat.