Pohjanmaan Grillin järjetön uutuus: 50 kilon Sukuannos tarjoillaan kottikärrystä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen parhaiden perinteisten grillien kärkijoukkoon jo vuosien ajan rankattu Pohjanmaan Grilli on ottanut näyttävästi osaa ruokahaasteisiin, jossa muun muassa Jounin Kauppa on esitellyt jo useita poikkeuksellisen suuria ruoka-annoksia.

Pohjalaiseen tyyliin grilli pani kuitenkin kerralla mittaluokan täysin uusiksi, sillä sen Sukuannos painaa käsittämättömät 50 kiloa ja se tarjotaan kottikärrystä. Annoksen hinta on 650 euroa, ja hinta sisältää kottikärryt ja korillisen virvoitusjuomia. Suosittu tubetähti Emilia Laurila teki aiheesta hauskan videon, jonka voit katsoa tästä alta. Emilian tubekanavan voit tilata tästä linkistä.

Katso tästä video Sukuannoksesta– Idea tuli siitä kun on ollut näitä erilaisia ruokahaasteita. Ajateltiin, että kun pohjalaisia ollaan, niin pannaan sitten vähän paremmaksi kuin muut. Saa nähdä paneeko esimerkiksi Jounin Kauppa paremmaksi, Pohjanmaan Grillin yrittäjä kertoi Staralle.

Sukuannoksessa on ranskalaisia perunoita 40 kiloa ja erilaisia lihatuotteita 10 kiloa. Syötävää riittää kerralla siis sadalle todella nälkäiselle ihmiselle, kun keskimääräinen annos on puoli kiloa ruokaa. Oheisella videolla suosittu stand up -koomikko Zaani yritti selättää annosta, mutta ei siinä onnistunut. Tuntikausien syömisen jälkeen hän joutui lopulta luovuttamaan.