Claudia Romani juhli pääsiäistä bikineissä – kiemurteli kurvikkaana rantahiekassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi, koska hän pätevöityi Yhdysvalloissa jalkapallotuomariksi. Viime aikoina Claudia on keskittynyt jalkapallon sijaan pääasiassa vartalonsa esittelemiseen uimarannoilla.

Eilen Claudia ikuistettiin juhlistamassa pääsiäistä poikkeuksellisen vähäpukeisena, sillä kurvitar nautti vapaapäivästään rannalla bikineissä. Mukanaan hänellä oli pääsiäismunia, joiden kanssa hän kiemurteli rantahiekalla. Suklaamunien sijaan Romani oli ottanut mukaansa muovisia palloja, koska muuten ne olisivat sulaneet pikavauhtia paahtavassa auringossa.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Hän on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.

Splash
Splash
Splash