Hurja läheltä piti -tilanne liikenteessä – tämä olisi voinut päättyä karmeasti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä liikenteessä nähdään hurjia tilanteita, joissa kevytliikenteen kulkijat ja autokuskit onnistuvat vain täpärästi välttymään onnettomuudelta. Nyt yksi tällainen tilanne on saatu autoon kiinnitetyn kameran ansiosta taltioitua.

YouTube-videolla nähdään todella kammottava tilanne, jossa kaksi autoa välttyvät törmäykseltä hyvin täpärästi. Videota kuvaava kuski ajaa etuajo-oikeutetulla tiellä, johon toinen tie yhdistyy suoraan kaarteessa. Pienempää tietä ajava kuski ei näytä katsoneen oikealle vaan ajaa suoraan kaarteeseen välittämättä liikenteestä, joka ajaa maantiellä.

Juuri kun maantietä ajava kuski on ajamassa kaarteeseen, toinen kuski sujahtaa sen takaa hänen edelleen. Tässä tilanteessa olisi voinut käydä todella huonosti, koska törmäyshetkellä videota kuvannut auto olisi törmännyt luultavasti suoraan kuskin puoleiseen oveen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.