Kanye West tuhlaa liikaa – Kim Kardashian huolissaan taloudestaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian on näreissään aviomiehelleen Kanye Westille, sillä mies on tuhlannut heidän yhteistä omaisuuttaan turhan kalliisiin hankintoihin. Kanye Westin kuukausittaiset kulut ovat lähipiirin mukaan kohtuuttoman suuret.

Yksityislentokoneella matkustelua, arvotaidehankintoja ja kalliita koruja. Näistä elementeistä on tehty Kanye Westin nykyinen elämäntyyli, ja tämä on saanut Kim Kardashianin raivostumaan. Nainen on valittanut, että miehen elostelu saa heidän varallisuutensa romahtamaan.

Rikas perijätär muistaa hyvin, että Kanye Westillä oli hiljattain miljoonaluokan velkoja. Nainen ei halua perheensä joutuvan ongelmiin törsäilyn takia. Kanye West menetti myös runsaasti tuloja peruessaan viimeisimmän kiertueensä mielenterveysongelmien vuoksi, RadarOnline uutisoi.