Koiraa heitetään pois lentokoneesta? Se onkin vain optinen harha

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa levinnyt kuva vaarallisessa tilanteessa olevasta corgista, joka on epäilemättä saanut monien aamukahvit väärään kurkkuun. Onneksi kyse on vaarallisen tilanteen sijaan pelkästä optisesta harhasta.

Kuvassa nähdään Karma-niminen corgi, joka näyttää siltä kuin sitä oltaisiin heittämässä pois lentokoneesta. Otos on kuitenkin peräisin Instagram-videosta, jonka katsominen paljastaa tilanteella olevan onnellinen loppu.

Karmaa ei suinkaan heitetä alas yläilmoista, vaan turvallisesti pehmeään lumihankeen. Corgi vaikuttaa olevan innoissaan päästessään telmimään talvipakkasessa. Eniten sitä tosin tuntuu kiinnostavan omistajansa takin roikkuva hiha.

 

Spring break 💐😏

A post shared by Karma (@karmatheecorgi) on

WOW! Over 200 followers in 2 days! I love all my followers 😄🐶😘 PC to @gioflores_photos

A post shared by Karma (@karmatheecorgi) on