Silmiähivelevä taideteos pelkällä spraymaalilla – uskotko silmiäsi?

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Katutaiteilijat osaavat usein hämmästyttää ohikulkijat tekemillään töillä. Upeat lyijykynätyöt ja katutaide syntyvät käden käänteessä yleisön seuratessa taiteilijan tekoprosessia vierestä. Nyt videolla nähdään miten spraymaalilla toteutettu teos syntyy.

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään upea video, jossa nähdään miten taiteilija alkaa luomaan leijonakuningasaiheista taideteosta. Teoksen syntymisen seuraaminen on upeaa katsottavaa kun ammattilainen maalaa valkoista kanvaasiaan eri värisillä spraymaaleilla.

Taiteilijan tekniikka näyttää todella varmalta ja vaivattomalta kun kuva savannista ja isosta leijonasta alkavat vähitellen muotoutumaan paperille. Lopputulos näyttää lopulta niin upealta, että sitä olisi vaikeaa kuvitella käsin tehdyksi ellei prosessia olisi saanut seurata alusta saakka omilla silmillä.

Lion King Spray Paint Art

This Lion King spray paint art is seriously impressive! 🎨

Publiée par UNILAD sur mardi 27 mars 2018