StaraTV Pariisissa: Huawei esitteli mullistavan P20 Pro -älypuhelimensa – kaikkien aikojen kamera!

Digi StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Älypuhelinten maailma on yhtä kilpajuoksua siitä millä valmistajalla on tehokkain ja monipuolisin laite ja erityisesti kenellä on paras kamera. Nyt Huawei on ottanut maailmassa ykköstilan haltuunsa. Stara oli mukana Pariisissa, jossa Huawei nosti kamerakännykät uudelle tasolle P20 ja P20 Pro -laitteillaan.

Katso video Huawein P20 -lanseerauksesta tästä

Huawei P20 Pro -laitteen merkittävin uutuus on Staran toimituksen parin päivän testien perusteella täysin ylivoimainen hämärä- ja pimeäkuvaus. Leican optiikalla varustetun kolmelinssisen kameran tehoa on nostettu aikaisemmasta uudelle tasolle siten, että kamerakännykkä erottaa ja kuvaa jopa kohteita, joita ihmissilmä ei havaitse.

Stara

Hämäräkuvaus onnistuu laitteen Huawei AIS -tekoälyn ansiosta kaiken lisäksi kokonaan ilman jalustaa. Samaan ei kykene yksikään toinen älypuhelin maailmassa. Lisäksi laitteella saa otettua peräti 40 megapikselin kokoisia kuvia ja siinä on kolminkertainen optinen zoomi.

Huawein uuden lippulaivan muita uutuuksia ovat muun muassa huippunopea ja pimeässäkin toimiva kasvontunnistus laitteen avaamiseen, peräti 4000 mAh akku ja 6,1-tuumainen OLED-näyttö. Huawei P20 tuli Suomessa myyntiin jo lanseerausta seuraavana päivänä 28. maaliskuuta ja Huawei P20 Pro tulee myyntiin 16. huhtikuuta.

Stara
Stara