Vinkit miehille! Näin saat hiukset näyttämään paksummilta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa miehistä ratkaisee hiusten ohenemisen leikkaamalla kaljun. Toiset puolestaan yrittävät viimeiseen suortuvaan saakka ylläpitää vaikutelmaa tuuheasta ja elinvoimaisesta kuontalosta. Nyt on vinkattu, kuinka miehet saavat hiukset näyttämään paksummilta.

Hiukset kannattaa leikkauttaa parturilla muotoon, joka saa ne näyttämään tuuheammilta. Ohenevat hiukset näyttävät aina paremmilta lyhyinä, sillä tällöin kaljuuntuvaan päähän ei kiinnitetä niin paljoa huomiota. Kampaajalta saa myös mainioita ohjeita hiusten laittamiseen ja hoitamiseen liittyen, Men’s Health muistuttaa.

Päänahkaa kannattaa hieroa aina suihkun yhteydessä, mikä puolestaan lisää verenkiertoa ja hiusten elinvoimaisuutta. Oheneviin suortuviin ei kannata käyttää paksuja hiustenhoitotuotteita. Tärkeintä on se, että hiustenhoitotuote saa hiukset näyttämään tuuheammilta, eikä tahmaisilta tai märiltä. Mikäli itsetunto on hiuksista kiinni, voi päänahkaan suunnitella myös hiusimplanttien ottamista.