Ireland Baldwin uhkeana kuvassa – etumus pääosassa: ”Aika kastella kukat”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 22-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Tunnettujen näyttelijöiden lapsi onkin selkeästi perinyt äitinsä ulkonäkögeenin näyttäessään päivä päivältä enemmän äidiltään.

Ireland Baldwin on aiemmin kertonut kokevansa ulkonäköpaineita aivan samalla tavalla kuin kaikki muutkin. Vaalea kaunotar näyttää kuitenkin rohkeaa mallia muille julkaisemalla itsestään aina toisinaan hyvin paljastelevia kuvia, joissa hän vaikuttaa hyvinkin itsevarmalta.

Nyt Ireland Baldwin nähdään seksikkäässä kuvassa, jossa hän tekee puutarhatöitä. Mallivartaloisella nuorella naisella on päällään vain vihreä uimapuku, joka yllään hän kastelee pihan kasveja. Kuvassa nähdään hyvin myös naisen käsi, jota koristaa useampi hyvin näyttävä ja tyyliltään erilainen tatuointi.

time to water them plants 🌱 @megbatphoto makeup/hair @elsie_simone

A post shared by Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) on