Suosi kuivashampoota! Näillä vinkeillä onnistut

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kuivashampoo on monen naisen luottoystävä aamuina, kun hiukset vaativat raikastusta, mutta suihkuun ei ole aikaa. Toisaalta hiuksia ei ole järkevä pestä kuin muutaman kerran viikossa, joten kuivashampoo on on oiva keino rasvoittumisen poistamiseen.

TLC-televisiokanavan kauneusasiantuntija Claire Ashley jakaa vinkkejään Youtubessa. Nyt nainen neuvoo, kuinka kuivashampoota voi käyttää helpoiten. Shampoo yksinkertaisesti suihkutetaan hiusten tyveen, annetaan kuivua ja levitetään sitten sormilla.

Claire Ashleyn mukaan kannattaa varoa, että ei suihkuta kuivashampoota liikaa. Sen avulla on kuitenkin helppo lisätä volyymia hiuksiin ja parhaimman tuloksen voi saada siten, kun suihkuttaa kuivashampoota jo edellisenä iltana. Kuivashampoota voi suihkuttaa myös hiuspinneihin lisätäkseen niiden pitävyyttä.