Lumi-inferno naurattaa somessa: ”Ihan tavallinen talvipäivä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset mediat ovat varoitelleet jo päiväkausien ajan tänään maanantaina Suomeen iskeytyvästä lumi-infernosta, jonka johdosta esimerkiksi Finnair perui jo ennakkoon kymmenittäin lentojaan. Kuten yleensä, myös tällä kertaa lumi-inferno osoittautui melko tavalliseksi lumisateiseksi talvipäiväksi.

Useat mediat ovat esittäneet suoraa lähetystä sekä Helsingistä että jopa Helsingin ja Tampereen väliseltä moottoritieltä. Niistä on saatu huomata, että lunta kyllä sataa melko sakeasti ja hieman myös tuulee, mutta mitään sen erikoisempaa infernoa ei ole ainakaan toistaiseksi nähty.

Helsinki-Vantaan lentokentällä lennot pääsivät lähtemään iltapäivällä keskimäärin 20-30 minuuttia aikataulusta myöhässä. Suurin piirtein saman verran oli myöhässä myös valtaosa laskeutuneista lennoista. Sosiaalisessa mediassa onkin naureskeltu avoimesti medioiden varoituksille.

#snow #lumi #lumiinferno #snowinferno

A post shared by Esko Kurvinen (@ekurvine) on

The #lumiinferno 2018

A post shared by Piero Silvani (@pierantonio1967) on