Mariah Carey osallistui Kids’ Choice Awards -gaalaan – tekstiilikaksosia riittämiin!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pitkän uran tehnyt popdiiva Mariah Carey oli naimisissa näyttelijä Nick Cannonin kanssa kahdeksan vuotta. Pari erosi vuonna 2016, mutta heille jäi yhteisestä liitosta kaksi ihanaa lasta, Monroe Cannon ja Moroccan Scott Cannon.

Nyt perhe yhdisti jälleen voimansa Nickelodeon Kids’ Choice Awards -gaalassa, jossa he poseerasivat yhdessä punaisella matolla. Nelikko oli todella näyttävä näky saapuessaan, sillä Mariah ja Monroe olivat pukeutuneet samanlaisiin asuihin ja Nick sekä Moroccan olivat myös yhteensopivissa asuissa.

Perheen miespuolisilla jäsenillä oli yllä rennot valko-oranssit verryttelyasut, joihin kuului huppari ja löysät college-housut. Mariahilla ja Monroella oli puolestaan trendikkäät nahkatakit, valkoset topit ja mustat housut.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News