MoviePassin hinta laski jälleen – kuukausikortti elokuvateatteriin 5,60 eurolla!

Elokuvat · Terhi Piiroinen

Amerikkalaiset saivat hiljattain 8,50 eurolla käyttöönsä MoviePass-nimisen elokuvapassin, jolla saa käydä kuukauden ajan rajattomasti elokuvissa. Nyt elokuvapassin hintaa on laskettu naurettavan alas, sillä sen voi lunastaa itselleen väliaikaisesti 6,95 dollarilla.

MoviePassin kehittänyt Mitch Lowe on yksi Netflix-suoratoistopalvelun perustajajäsenistä. Miehen mukaan elokuvapassin käyttäjämäärä nousee vuoden 2018 loppuun mennessä viiteen miljoonaan henkilöön. MoviePass on lisännyt elokuvissa käymistä etenkin milleniaalien joukossa, jotka ovat tottuneet jo vuosien ajan nauttimaan elokuvansa suoratoistopalveluista.

MoviePass maksoi ensin 50 dollaria kuukaudessa, mutta sen hinta alennettiin viime syksynä 10 dollariin. Elokuvapassin hankki tällöin käyttöönsä 150.000 ihmistä kahden päivän aikana. Nyt rajattomiin elokuvateatterikertoihin oikeuttavan kestolipun hinta on alennettu 5,60 euroon. Kyseessä on väliaikainen kampanja.

Kuukausittain seitsemän dollaria maksava kortti toimii salijäsenyyden tavoin, jolloin asiakas voi käydä elokuvissa kauden aikana niin paljon kuin haluaa. MoviePassin avulla voi maksaa elokuvalippuja kotiin postitettavalla luottokortilla ja MoviePassin taustayhtiö maksaa loput kustannuksista elokuvateatterille jokaisen käynnin yhteydessä.