Näin todellinen urheilufani katsoo peliä – kaveri kuvasi hauskat reaktiot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Urheilufanit suhtautuvat yleensä rakastamaansa lajiin todella intohimoisesti. Tästä johtuen eri joukkueita kannattavat fanit joutuvatkin toisinaan urheilutapahtumissa ja peleissä kahakoihin jo ennen peliä isotellessaan toisilleen. Nyt videolla nähdään miten todellinen urheilufani katsoo peliä.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa mies katsoo jännittävää peliä baarissa televisiosta. Miehen ystävä on ilmeisesti huomannut miten syvällä pelissä mies on, minkä vuoksi hän on alkanut kuvaamaan miehen reaktioita videolle.

Mies ei ole pysyä paikoillaan kun hän katselee oman joukkueensa suoritusta. Lopulta peli käy niin jännittäväksi, että mies poistuu baarista ja seuraa lopun pelin jalkakäytävältä ikkunan takaa. Kun hänen kannattamansa joukkue lopulta häviää, mies heittää fanihuivinsa suutuksissaan kadulle ja lähtee määrätietoisesti kävelemään pois paikalta.