Craig David yllätti matkustajat – hyppäsi linja-autoon esiintymään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen laulaja Craig David on tehnyt pitkän lähes 20-vuotisen uran musiikin parissa. Moni muistaa hänet kuitenkin edelleen parhaiten vuonna 2000 julkaistuista 7 Days ja Waking Away -kappaleista. Nyt mies päätti yllättää bussimatkustajat ja esiintyä heille illmoittamatta.

Lontoossa linja-autolla matkustavat ihmiset saivat kokea iloisen yllätyksen, kun 36-vuotias muusikko hyppäsi auton kyytiin kitaristinsa kanssa. Mies alkoi esiintymään matkustajille, ja saikin nopeasti iloisen yleisön ympärilleen kun myös yläkerrassa matkustaneet kapusivat linja-auton alempaan kerrokseen kuuntelemaan miehen musisointia.

Mies sai nopeasti yleisön innostumaan esityksellä eikä mennyt aikaakaan, kun kaikki jo tanssivat ja lauloivat kappaleiden mukana. Craig David lähetti Facebook-seuraajilleen hänen tempauksestaan videota reaaliajassa ja jätti videon sivuilleen katsottavaksi myös lähetyksen jälkeen.

#TheTimeIsNow 🕛 I just got on a bus in London and will be performing a few songs! 🎶☄👐 What a time to be alive! 🏆👏 smarturl.it/CDTheTimeIsNowDLX #ad

Publiée par Craig David sur mardi 27 mars 2018