Lähde uuden kumppanin kanssa matkalle – kuusi vinkkiä listattiin

Matkailu · Terhi Piiroinen

Uuteen kumppaniin tutustuu parhaiten matkustaessa, sillä mukavuusalueelta poistuminen paljastaa yleensä henkilön todellisen luonteen. Ensimmäinen ja yhteinen reissu tulisikin toteuttaa jo parisuhteen alkuvaiheessa, jotta kumppanista ei paljastu epämiellyttäviä ominaisuuksia vasta liian myöhään.

Kumppanusten kannattaa valita lomakohteeksi paikka, joka kiinnostaa molempia. Yhdessä matkaa suunnittelemalla voi parantaa parisuhdetta, kun osapuolet punnitsevat ja vertailevat heille sopivimpia matkapaikkoja. Reissun suunnitteleminen on yleensä antoisaa, joten pariskunta voi tehdä sen yhdessä, Femail First vinkkaa.

Olipa matkakohteena mökkiloma Lapissa tai rantaloma Kanarialla, kannattaa kumppanusten aloittaa matkustusharrastus pienimuotoisesta reissusta. Uuden pariskunnan ei kannata lähteä kuukaudeksi reppureissaamaan – sen aika tulee vasta myöhemmin mikäli aiemmat matkat onnistuvat. Pariskunnan on hyvä sopia budjetista sekä kulujen jakamisesta ja muistaa myönteinen kommunikointitapa toistensa kanssa.

Suppeamieliset ihmiset ovat hankalia matkaseuralaisia, joten mikäli haluaa lomasta kaiken mahdollisen irti, kannattaa kumppanusten olla liikkeellä joustavalla ja avoimella mielellä. Tärkeintä lienee kahden kesken vietetty aika, joten puhelimet voi jättää rakkauslomalla hotellihuoneeseen. Ikuistakaa muistot kuvien sijaan verkkokalvojen kautta aivoihin ja sydämeen.