Luulitko Apulannan levynkantta photoshopatuksi? Somekuva osoittaa aivan muuta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Apulanta-yhtye julkaisee tällä viikolla uutta materiaalia ensimmäisen kerran reiluun kahteen vuoteen. Äskettäin julkaistiin jo yhtyeen 6. huhtikuuta julkaistavan Toinen jumala -singlen kansikuva, jossa yhtyeen jäsenet näyttävät olevan keulahahmo Toni Wirtasen lonkeroiden vankina.

Monet olettivat, että radiosoittoa jo saaneen singlen kannessa nähdään kuvankäsittelyllä aikaansaatu tulos, mutta totuus on hieman toinen. Toni Wirtanen on nimittäin nyt julkaissut valokuvan, jossa hänellä on yllään kansikuvassa nähty asu. Lonkeroasu on siis todellinen.

Apulanta

– Kauanhan se kesti, kun tätä biisiä tehtiin. Tässä on ollut varsin hektistä paitsi bändin elämässä, niin myös siviilipuolella. Edellisen levymme isoin hitti Valot pimeyksien reunoilla muodostui niin massiiviseksi kaikkien biisiksi, ettei sille ollut helppoa lähteä tekemään seuraajaa. Isot saappaat saivat nyt viimeinkin arvoisensa täyttäjän, yhtyeen rumpali Sipe Santapukki kertoo.

– Musiikin kirjoittaminen tähän oli itsessään helppoa, mutta teksti vaati paljon itsetutkiskelua ja monta massiivista yliannostusta kahvia. Kyllähän tuo teksti pikkuisen huuruiselta näyttää päälle päin, mutta jotenkin siinä kietoutuu monta kosmista lankaa. Syvyys ei rakennu itsestäänselvyyksistä, Toni Wirtanen kertoo.