Selviytyjät-kulisseissa kuohui – RA: Yksi kilpailijoista päätti keskeyttää – psykologi sai mielen muuttumaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaiset seuraa parhaillaan televisiosta Selviytyjät-kilpailua, jossa joukko kotimaisia julkkiksia ottaa toisistaan mittaa Filippiinien viidakossa. Nyt Radio Aalto kertoo kulissien takaa paljastuneesta seikasta, joka tuli ohjelmasarjan katsojille täytenä yllätyksenä.

Katsojat voivat olettaa, että kilpailijat ovat viidakossa täysin oman onnensa nojassa, mutta aivan niin karua kilpailussa ei todellisuudessa ollut. Kovan kilpailun ja ruoan puutteen riuduttamat kilpailijat ovat kovilla fyysisyyden lisäksi myös henkisesti, ja nyt radiojuontaja Kimmo Vehviläinen paljasti saaneensa kulisseissa ammattiapua ensinmainittuun liittyneissä ongelmissa.

Vehviläinen nimittäin paljasti, että hän oli luovuttaa kilpailun kesken, mutta tuli kuitenkin toisiin ajatuksiin päästyään viime hetkellä keskustelemaan asiasta psykologi Laura Stenroosin kanssa. Hän kertoi asiasta Radio Aallon Dynastia-ohjelmassa. Tapaamisesta ei ole mainittu ainakaan toistaiseksi mitään varsinaisessa televisio-ohjelmassa. Lääkärien läsnäolo paljastui jo aiemmin, kun Kalle Palanderin loukkaantunutta jalkaa jouduttiin hoitamaan.