26-vuotias Janni Hussi potee ikäkriisiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Janni Hussi on fitnessmalli ja liikunta-alan yrittäjä. Tällä hetkellä hän kilpailee myös Selviytyjät Suomi -sarjassa, jossa hän on päässyt jo lopulliseen yksilökilpailuun saakka heimojen yhdistyttyä. Nyt nainen avautui hänen blogissaan siitä miten hän on alkanut ymmärtämään mistä ikäkriisissä on kyse.

Janni Hussi on aiemmin vain naureskellut kuullessaan ikäkriiseistä ja viidenkympin villityksistä. Nykyään hän kuitenkin ymmärtää mistä ikäkriisi johtuu. 26-vuotias nainen on huomannut, että kriisi juontaa juurensa iän mukanaan tuomiin muutoksiin.

Hussi on ollut kaveriporukkansa ainoa sinkku jo jonkin aikaa, minkä lisäksi monet hänen ystävistään ovat alkaneet siirtymään elämässään uuteen vaiheeseen. Janni on nähnyt miten hänen ystävänsä muuttavat yhteen puolisoidensa kanssa ja alkavat suunnittelemaan häitä ja perheenlisäystä. Tämä on saanut naisen ajattelemaan onko hän jotenkin epäonnistunut, kun hänellä itsellään pyörii mielessä vain työt.

Janni Hussi kuitenkin yrittää olla tyytyväinen nykytilanteeseensa ja muistuttaa itseään siitä, että ei ole vain yhtä ja oikeaa tapaa elää elämää. Voit lukea Jannin ajatukset hänen kokemastaan ikäkriisistä kokonaisuudessaan täältä.

Ikäkriisi. 😱 ”Ehdin jopa olla kaveriporukan ainut sinkkumimmi hetken verran. Kun ystävät asuvat yhdessä puolisoidensa kanssa, suunnittelevat häitä ja perheenlisäystä, sitä alkaa haluamattaan kyseenalaistaa omaa elämäänsä. Olenko minä jotenkin huonompi tyyppi, kuin nuo muut? Olenko jotenkin keskeneräinen tai epäonnistunut, kun itsellään kesähäiden ja vauvojen sijaan päässä pyörii lähinnä seuraavan kuun kolumniaiheet?” ✍🏻 Välillä ympäristö saa meidät kyseenalaistamaan omaa elämää ja sen oikeanlaisuutta. Blogissa mietin mikä on ikäkriisi ja mitä se minulle merkitsee. 👶🏻👩🏻👵🏻 linkki profiilissa. #ikäkriisi #blogi #blog #blogger #winter #finland #nature #idealistafi

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Little girls with dreams become women with vision. ✨ Photo: @liesipasso / IL

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on