26-vuotias Janni Hussi potee ikäkriisiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Janni Hussi on fitnessmalli ja liikunta-alan yrittäjä. Tällä hetkellä hän kilpailee myös Selviytyjät Suomi -sarjassa, jossa hän on päässyt jo lopulliseen yksilökilpailuun saakka heimojen yhdistyttyä. Nyt nainen avautui hänen blogissaan siitä miten hän on alkanut ymmärtämään mistä ikäkriisissä on kyse.

Janni Hussi on aiemmin vain naureskellut kuullessaan ikäkriiseistä ja viidenkympin villityksistä. Nykyään hän kuitenkin ymmärtää mistä ikäkriisi johtuu. 26-vuotias nainen on huomannut, että kriisi juontaa juurensa iän mukanaan tuomiin muutoksiin.

Hussi on ollut kaveriporukkansa ainoa sinkku jo jonkin aikaa, minkä lisäksi monet hänen ystävistään ovat alkaneet siirtymään elämässään uuteen vaiheeseen. Janni on nähnyt miten hänen ystävänsä muuttavat yhteen puolisoidensa kanssa ja alkavat suunnittelemaan häitä ja perheenlisäystä. Tämä on saanut naisen ajattelemaan onko hän jotenkin epäonnistunut, kun hänellä itsellään pyörii mielessä vain työt.

Janni Hussi kuitenkin yrittää olla tyytyväinen nykytilanteeseensa ja muistuttaa itseään siitä, että ei ole vain yhtä ja oikeaa tapaa elää elämää. Voit lukea Jannin ajatukset hänen kokemastaan ikäkriisistä kokonaisuudessaan täältä.

https://www.instagram.com/p/BhJzSR8ANNF/?taken-by=jannihussi

https://www.instagram.com/p/Bg_UfyPgSmd/?taken-by=jannihussi

https://www.instagram.com/p/Be2PLZlA-fy/?taken-by=jannihussi