Äiti juksasi lapsiaan tekokielellä – tempauksesta jäi traumoja?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheenäiti oli töissä katsellut videoita erilaisista hauskoista aprillipiloista. Yhdessä videossa perhettä juksattiin tekokielellä, jollaisen äitikin päätti käydä hankkimassa. Äiti ei kuitenkaan jaksanut odottaa aprillipäivään saakka vaan päätti juksata lapsiaan jo edellisenä päivänä.

Videolla nähdään miten lapset reagoivat siihen, että äidin kieli näyttää irronneen ja pudonneen maahan. Äiti pyysi lapsia huoneeseen ja piteli omaa kättään suunsa edessä osoittaen maahan, jossa irtonainen tekokieli oli. Pieni poika ja tyttö kauhistuivat ja juoksivat heti itkien pois huoneesta.

Pian lapset tulivat kuitenkin jo takaisin huoneeseen, koska poika halusi tarkistaa äidin voinnin. Poika kehotti äitiä menemään lääkäriin, jolloin äiti näytti kieltään ja osoitti näin lapsilleen, että tekokieli oli pelkkä pila. Tästä lapset pillastuivat kuitenkin entistä enemmän ja alkoivat itkemään yhä kovemmin uskottuaan äidin keksimän pilan.