Elsa Pataky joogaa joka päivä – ottaa myös lapset kuntosalille

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Espanjasta kotoisin oleva malli ja näyttelijä Elsa Pataky on tunnettu parhaiten hänen rooleistaan Hurjapäät-elokuvissa. Nainen on jäänyt monille mieleen myös näyttelijä Chris Hemsworthin upeana vaimona, jonka vartaloa moni katseleekin kateellisena.

Elsa Pataky on saanut Chris Hemswortin kanssa kolme lasta, mutta hän on silti todella upeassa kunnossa. Nainen onkin kertonut pitävänsä kuntoilua todella tärkeänä prioriteettina, mikä johtaakin toisinaan myös siihen, että lapset otetaan mukaan kuntosalille viettämään aikaa äidin treenatessa.

Pataky pitää huolta myös siitä, että hän syö terveellisesti. Daily Mail -sivuston mukaan nainen nautiskelee joka päivä vihermehua, jossa on omenaa, selleriä, porkkanaa, sitruunaa ja oliiviöljyä. 41-vuotias kaunotar raivaa jokaisesta päivästään myös pienen hetken joogalle, jota nainen haluaa harjoittaa päivittäin.

@elle_spain

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

@elle_spain mis favoritas/ my favourites

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

#vanidades 👍😉

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on