Salatut elämät -kaunotar niukoissa bikineissä – pakarat pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten kestosuosikki Salatut elämät on marssittanut televisioruutuihin ja sitä kautta julkisuuteen lukuisia komeita ja kauniita ihmisiä. Eräs uusimmista näyttävistä neitokaisista on Eva Adamson, joka näyttelee televisiosarjassa parhaillaan Tiina Järvisen roolia.

Parhaillaan Yhdysvalloissa lomaileva Eva Adamson on julkaissut sosiaalisessa mediassa seuraajilleen aktiivisesti kuvamateriaalia Kaliforniasta, ja mukaan mahtuu luonnollisesti myös hänen upean bikinivartalonsa esittelemistä.

Laguna Beachilla hiljattain vieraillut Adamson julkaisi paikalta Instagramissa upeita kuvia, joissa hänen täydellisyyttä hipova vartalonsa nähdään niukoissa bikineissä. Kuvatekstin mukaan hänen yllään nähdään mittatilauksena tehdyt Biancaneven bikinit.

Exploring in my custom made Biancaneve bikini💕🌴☀️

A post shared by Eva Adamson Official (@eva.adora) on

Forever & Always <3

A post shared by Eva Adamson Official (@eva.adora) on

Malibun kelejä odotellessa !!😉☀️

A post shared by Eva Adamson Official (@eva.adora) on

Always remember to stretch after your workout!💪🏼

A post shared by Eva Adamson Official (@eva.adora) on