Mies hyppäsi auton eteen – vakuutuspetos sai nolon päätöksen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty useita kamalia videoita tilanteista, joissa ihmiset ovat hypänneet auton alle. Yleensä hyppääminen auton eteen on osa vakuutuspetosta, mutta tällä kerralla petosta yrittäneelle miehelle kävi todella nolosti.

YouTube-videolla nähdään tilanne, joka tallentui miehen auton kojelautakameraan. Kuski ajoi todella hämärällä tiellä, mutta ehti kuitenkin ajoissa huomaamaan hänen eteensä kävelevän miehen. Mies käveli tielle pyörän kanssa, asetteli pyörän viereensä kumoon ja meni maahan auton eteen makaamaan.

Mies yritti selvästi esittää, että kuski olisi ajanut hänen päälleen autolla. Kuski oli kuitenkin onnekas, kun hänellä oli autossaan kamera, joka tallensi tilanteen. Kun kuski huusi tiellä makaavalle miehelle, että hän voi lopettaa esittämisen koska autossa on kamera, pyöräilijä suuttui silminnähden ja lähti tieltä auton edestä pois.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.